اگر در طول شبانه روز با چشمک زدن و ضعیف شدن برق مواجه شده اید، این مطلب را دنبال کنید. از تاثیر جنس سیم بر افت فشار تا قطر سیم و شدت جریان بر این مسئله اثرگذار است.
جنس سیم چه تأثیری بر افت فشار برق ساختمان دارد؟
انتخاب سیم مناسب در سیم کشی ساختمان اهمیت بالایی دارد زیرا جنس سیم یکی از فاکتورهایی است که می تواند روی افت ولتاژ برق ساختمان اثر بگذارد. همان طور که می دانید رسانایی سیم مسی بهتر از سیم آلومینیومی است به همین دلیل زمانی که برق از سیمی مسی با قطر و اندازه مشابه یک سیم آلومینیومی عبور می کند کمتر دچار افت فشار خواهد شد. یعنی اگر رسانایی سیم بالا نباشد و الکترون ها نتوانند به راحتی از سیم عبور کنند افت ولتاژ در مدار بیشتر خواهد بود. شما می توانید لوازم و تجهیزات ساختمان و سازه را در سایت چچیلاس مشاهده کرده و آنلاین سفارش دهید.
طول سیم چگونه موجب افت ولتاژ برق ساختمان می شود؟
طول سیم یکی از عوامل مهمی است که می تواند موجب ایجاد اختلاف ولتاژ میان منبع و مصرف کننده انرژی و در نتیجه افت فشار برق شود. اگر قطر دو سیم با همدیگر برابر باشد سیمی که کوتاه تر است نسبت به سیمی که بلند است ولتاژ کمتری دارد. زمانی که طول سیم به کار برده شده در مدار ساختمان بیش از حد بلند باشد این عامل می تواند موجب افت فشار برق ساختمان در زمان های مختلف گردد.
خوردگی سیمها
گاهی اوقات سن سیمهای به کار رفته در فرایند برق کشی ساختمان به شدت بالا است و فرسودگی سیمها اصلیترین دلیل ضعیف شدن برق ساختمان میباشد، برای بررسی این موضوع، به کمک دست و رعایت موارد ایمنی میزان خوردگی و استهلاک سیمهای سیستم برق کشی ساختمان را بررسی کنید.
وجود بار اضافی
برخی اوقات افراد برای استفاده از وسایل برقی از یک پریز به صورت همزمان استفاده میکنند، این کار موجب شکل گرفتن بار اضافه در سیستم برق منزل شده و فشار ولتاژ را کاهش میدهد و همچنین ریسک خطراتی همچون آتش سوزی و انفجار را به همراه دارد.
برای حفظ قدرت ولتاژ برق ساختمان پیشنهاد میشود برای هر وسیله برقی تنها از یک پریز و منبع برق، استفاده کنید تا از چنین مشکلاتی پیشگیری شود.